6.4.12

HAPPY EASTER!

Encara recordo l'emoció de despertar-me i buscar els ous de Pasqua per el Jardí! Sempre la mateixa tradició, agafar el meu cistellet de mimbre i buscar cautelosament algo que brillés i de colors vius entre les plantes o l'herba. Cada vegada que en descobria un saltava d'al.legria! Després venia la millor part... després de dinar i de menjar la mona treia tots els ous que havia trobat durant el mati i els compartia amb la resta de la meva familia i amics!
Han passat els anys pero em continua fent la mateixa il.lusío! Ara sóc jo qui amago els ous per les més petites de la familia, i ho disfruto igual o més! I es que les tradicions s'han de preservar! I viure-les desde diferents punts de vista, és meravellós!

Todavía recuerdo la emoción de despertarme y buscar los huevos de Pascua por el jardín! Siempre la misma tradición... con mi cestito de mimbre, buscaba cautelosamente entre las hierbas y plantas cualquier cosa que brillase y de colores vivos. Cada vez que encontraba uno, saltaba de alegría! Después venía la mejor parte... después de comer ponía encima de la mesa todos los huevos de pascua que había encontrado y los compartía con toda mi familia y amigos!
Han pasado los años, pero me continúa haciendo la misma ilusión! Ahora soy yo quien escondo los huevos y chocolatinas para las más pequeñas de la familia! Y lo disfruto igual o incluso más! Y es que las tradiciones hay que preservarlas...! Y vivirlas desde distintos puntos de vista, es maravilloso!






Vist aqui
...i a molts altres llocs meravellosos! Cliqueu sobre les imatges per anar als llocs originals.


1 comentario:

  1. Qué lindo Gemma!! claro que sí, hay que seguir con las tradiciones, sobretodo cuando hay peques por ahí...

    Muas!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...