17.4.12

CRAFT AND THE CITY



Fa algunes setmanes us anunciava que estava molt contenta ja que tenia lloc la primera edició de "Craft and the City" i jo hi assistia! Va ser una experiencia increible amb Crafters de tota Espanya!
L'event va tenir lloc durant el cap de setmana del 16, 17 i 18 de mars! Jo per temes personals només vaig poder assistir-hi dissabte i va ser increible! La crònica del cap de setmana complet la podeu trobar al blog de Craft and the city o al de la Raquel de 3 deseos y medio". Jo us explicaré la meva experiència de dissabte i ho il-lustraré amb les increibles fotos de la Raquel! (3 deseos y medio).

Hace algunas semanas os anunciaba que estaba muy contenta ya que tenía lugar la primera edición de "Craft and the City" y yo asistía! Fue una experiencia increible con crafters de tota España!
El evento tuvo lugar durante el fin de semana del 16, 17 y 18 de marzo! Yo por temas personales solo pude asistir el sabado...y fue increible! La crónica completa del fin de semana la podeis encontrar en el blog de Craft and the city o en el de Raquel de 3 deseos y medio. Yo os explicaré mi experiencia ilustrándola con las increibles fotos de Raquel! (3 deseos y medio).

El dissabte vem començar el dia amb un esmorsar espectacular i tot seguit vem rebre la nostra Welcome Bag plena de detalls preciosos!! Entre ells, una bossa disenyada per Edu J.Montoya, revista Kireei, kit de viatje de Bellamoza, carmels de PapaBubble i les precioses diademes de l'Alicia de Sopa de Estrellas!

El sabado empezó con un desayuno espectacular y acto seguido recibimos nuestra Welcome Bag llena de detalles preciosos!! Entre ellos, una bolsa diseñada por Edu J.Montoya, revista Kireei, kit de viatje de Bellamoza, caramelos de PapaBubble y las precioses diademes de l'Alicia de Sopa de Estrellas!



Tot seguit vem anar passejant per el centre de Barcelona, descobrint carrers i recons preciosos (entre ells carrerons del Gòtic plens d'anticuaris, cistelleries... i la plaça de St.Felip Neri)

El dia siguió con un paseo por el centro de Barcelona, descubriendo calles y rincones preciosos (entre ellos las calles del Gótico llena de anticuarios y la plaza de St.Felip Neri).

 A la plaça del rei, ens esperava l'Ariadna de Corazón de Galleta i ens va fer un taller d'Amirugumi!
En la plaza del rei, nos esperaba Ariadna de Corazón de Galleta para hacer un taller de Amirugumi!

Després de dinar vem anar caminant fins a "I Love Kutchi" la botiga preciosa de la Mara.
Después de comer fuimos andando hasta "I Love Kutchi" la preciosa tienda de Mara
 Després de visitar aquesta preciosa botiga en vem anar a parar a un altre també espectacular!!! "Nido de Abeja" al barri de Gràcia! Allà ens esperava la Laia d'Anouk Bazar per fer-nos un taller de brodat.

Después de visitar esta preciosa tienda, nos fuimos a otra también espectacular!!! "Nido de Abeja" en el barrio de Gracia! Allí nos esperaba Laia de Anouk Bazar para hacer un taller de bordado.

Ens haguessim quedat brodant tota la nit, pero encara ens esperaven moltes sorpreses!! A Kebonikö (si steu per Gràcia l'he de visitar) ens esperava un detall DIY  fet per l'Ariadna i la Caterina Perez!

Nos hubiésemos quedado toda la noche bordando, pero todavía nos esperaban más sorpresas! En Kebonikö nos esperaba un detalle DIY hecho por Ariadna y Caterina Pérez!
A l'hora de sopar les sorpreses van continuar i vem seguir rebent regalets!!
Durante la cena, hubieron más sorpresas y regalos!! 
Vem acabar la nit a Ada, on l'Elena ens va rebre amb una copa de cava!! Compres i regalets de matinada!!!
La noche acabó de madrugada en Ada, donde Elena nos recibió con una copa de cava!!!

Va ser una experiècnia increible!! Dintre de poc es repetirà en alguna altre ciutat! Si voleu més detalls visiteu el blog de Craft and the City.
Totes les fotos son de la millor fotògrafa del mon! La Raquel de 3 deseos y medio.

Fue una experiencia increible!! En breve se repetirá en alguna otra ciudad! Si queréis más detalles visitad el blog de Craft and the City
Todas las fotos son de Raquel (3 deseos y medio)! La mejor fotógrafa del mundo!!!


3 comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...