4.3.12

AZUL Y NUDE

Porto tot el cap de setmana enganxada a un pantone! A part d'augmentar considerablement el pes del meu bolso (que ja de per si és com un forat negre on hi ha de tot...i on s'ha de tenir paciència infinita per trobar les coses...) ha estat el meu gran aliat! El Pol i jo estem acabant d'ultimar alguns detalls per el nostre casament (amb l'ajuda de la Danae) i estem intentant que tot respiri unes mateixes tonalitats. Ens va costar decidir quina gama de colors voliem, pero finalment estem molt contents amb la decisió presa. Encara no us puc compartir els detalls, pero us deixo unes quantes fotografies que m'han encantat on els colors protagonistes son el blau i nude!

Llevo todo el fin de semana enganchada a un pantone! A parte de aumentar considerablemente el peso de mi bolso (que ya de por si es como un agujero negro donde hay de todo...y con el que hay que tener una paciencia infinita para encontrar las cosas...) ha sido mi gran aliado! Pol y yo estamos acabando de ultimar algunos detalles para nuestra boda  (con la ayuda de Danae) y estamos intentando que todo respire unas mismas tonalidades! Nos costó mucho decidir en que gama de colores nos queríamos mover, pero finalmente nos decidimos y estamos muy contentos con el resultado! Todavía no puedo compartiros los detalles, pero os dejo unas cuantas fotos inspiradoras que me han encantado donde los colores protagonistas son el azul y el nude!













Vist aqui
Visto aqui


4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Ets la caña!!!!!!!!! Persones com tu han d'estar a la meva vida!!! bona energia, amor, sinceritat, fidelitat i molta felicitat, transformada en colors! Això només podia sertir d'una persona que desprengui tots aquests adjectius! I aquesta ets TU!!!

    És el primer cop que ho faig i no ser molt bé que he fet, per això ha sortit borrat el primer text! ajajjajaaa ;P

    ResponderEliminar
  3. Gemma quins nervis eh? Que això s'acosta... Nosaltres hem estat fent cosetes aquest finde a Menorca i hem avançat bastant :) Ja parlarem...

    ResponderEliminar
  4. Sóc la Miriam!! nena que monu el blog jeje! te l'estic cotillejant!!! que bé que t'ho estàs passant muntant el casament eh ;) segur que et queda xulíssim tot!!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...