13.3.12

NEW LOOK!!!...Gracies Danae!!!

Avui Mademoiselle Marshmallow estrena look!!! La nova imatge l'ha disenyat la Danae! Estic segura que moltes de vosaltres ja sabeu qui és, pero si encara no l'heu descobert, visiteu el seu blog! MissMrs! Us encantarà!!! La Danae ens està ajudant amb molts dels detallets del nostre casament! No només ens ha disenyat les invitacions i tot el look i decoració del casament sino que ademés és una gran confident i generadora de idees precioses! La Danae te el do de convertir qualsevol idea, objecte, record en algo meravellós! Gracies Danae per compartir amb mi tants bons moments!!!  

Hoy Mademoiselle Marshmallow estrena look!!! La nueva imagen la ha diseñado Danae!  Estoy segura que muchas de vosotras ya la conocéis, pero si todavía no la habéis descubierto, visitad su blog! MissMrs! Os encantará!!! Danae nos esta ayudando con muchísimos de los detalles de nuestra boda! No solo esta diseñando las invitaciones, look y decoración de nuestra boda, sino que además esta siendo una gran confidente y generadora de ideas preciosas! Danae tiene el don de convertir cualquier idea, objeto, recuerdo en algo maravilloso! Gracias Danae por compartir conmigo tan buenos momentos!!!


Avui a més més el nostre "Save the Date" apareix a MissMrs!
Además hoy nuestro "Save the Date" aparece en MissMrs!


Les invitacions del casament no les donarem fins més endevant, pero voliem que els nostres convidats es reservessin el dia i sapiguessin que contem amb ells perquè ens acompanyin en un dia tan especial! Per això hem fet aquest...video! Pràcticament tots els nostres convidats ja l'han rebut! 

Las invitaciones de la boda no las daremos hasta dentro de unos meses, pero queríamos que nuestros invitados se reservasen el dia y supiesen que contamos con ellos para que nos acompañen en un día tan especial!
Por eso hemos hecho este...video! Prácticamente todos nuestros invitados ya lo han recibido!


2 comentarios:

  1. M'encanta tot! Bravo Dan i Gemma! petonets.

    ResponderEliminar
  2. Gemma no havia vist l'entrada fins ara!!! La compartiré!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...