19.5.12

PLAN DE CHICAS

Bon dia!
Segurament moltes de vosaltres ja ho coneixe-ho, pero tot i així no puc deixar de compartir aquesta iniciativa que em sembla fantàstica! "Plan de Chicas" es un blog i una web, on podreu trobar tot tipus de planazos chulissims per fer amb les vostres amigues! Podeu trobar idees per fer comiats de soltera, viatges amb amigues, tallers, restaurants... Doneu-hi un cop d'ull perquè realment val la pena i hi han plans chulissims que segur que voldreu fer!! O inspirar-vos per altres que ja estigueu montant..!!
Ademés ara a "Plan de Chicas"sorteigen un super plan deluxe per 2 amigues a Madrid! 2 nits+esmorsar a l'hotel "Único" (5 estrelles!). Jo ja he participat...!!! ^_^

Buenos días!
Seguro que muchas de vosotras ya lo conocéis, pero de todas formas no puedo dejar de compartir esta iniciativa que me parece fantástica! "Plan de Chicas" es un blog y una web, donde podréis encontrar todo tipo de planazos chulísimos para hacer con vuestras amigas! Podéis encontrar ideas para despedidas de soltera, viajes con amigas, talleres, restaurantes... Echad un vistazo porque realmente vale la pena! Y hay planes chulísimos que seguro querréis hacer! O inspiraros para otros que ya estéis montando..!!
Ahora además en "Plan de Chicas" sortean un súper plan deluxe para 2 amigas en Madrid! 2 noches + desayuno en el hotel "Único" (5 estrellas!). Yo ya he participado...!!! ^_^plandechicas.com.jpgNo hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...